1577 Mesaj 185 Konu- Gönderen: 1484 Üye - Son üye: fanatik_99

Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: David O'Leary'nin Kewell Hakkındaki Açıklamaları  (Okunma Sayısı 194 defa)
itsy-bitsy-spider
Ziyaretçi
« : 11 Ocak 2010, 10:04:02 »

Four Four Two dergisine konuÅŸan Leeds United'ın eski menajeri David O'Leary Kewell'a 'koca kafa' ve 'soÄŸuk balık' yakıştırması yaptı. Kewell'ın kendisini Zidane gibi gördüğünü fakat potansiyelini kullanamadığını belirten O'Leary, Kewell'ın yeteneÄŸinin ve kariyerinin aynı doÄŸrultuda ilerlemediÄŸini söyledi. Harry Kewell,  1995-2003 yılları arasında Leeds United'da oynamıştı. Oynadığı 182 maçta 46 gol atmıştı.

David O'Leary'nin açıklamaları yabancı basında ''O'Leary'den sözlü saldırı'' şeklinde yer buldu.

Türkiye'de ise bazı gazetelerde ve internet sitelerinde ''Kewell O'Leary'e Zidane gibi kafa attı'' diye yazıldı. Big head ve Zidane kelimelerini görüp haberi kendilerine göre yorumlayanları tebrik(!) ediyoruz.
« Son Düzenleme: 01 Åžubat 2010, 11:15:28 Gönderen: itsy-bitsy-spider » Kayıtlı
regret
Site sahibi
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

has my moment come and passed?

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2010, 15:07:51 »

Aslına bakarsan ben bu haberi tam olarak anlamadım Gülümseme

Zaten aşklar hep yalan dolan, sonu hep acı hüsran. Bize her sevdadan geriye kalan sadece GALATASARAY.
itsy-bitsy-spider
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2010, 17:39:55 »

Yani özeti David O'leary Kewell için 'Big Head' (koca kafa) ve kendini Zidane gibi gördü diyor. Bizim bazı medya ise adamın dediğini Kewell bana Zidane gibi kafa attı diye aktarıyorlar.
keweLL.x3.hiLaL
Fanatik Hilal
Genel Sorumlu
Tam Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2010, 10:33:33 »

Çok yanılıyor asla katılmıyorum o kendini buldu Bizde Gülümseme

<Ölene dek değil SONSUZA DEK GALATASARAY>
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: